www.keski-suomen.keksijat.net

Logo

Yhteystiedot:
puheenjohtaja Seppo Löytynoja
seppo.loytynoja(at)kolumbus.fi


 Tekstin koko:
 
Käännä sivut
 Google Translatorilla:


Käännös avautuu
uuteen ikkunaan.

Kekery Uutiset


Palaa takaisin uutislistaukseen...

Keksintöjen Viikko 2.-3.10. Viitasaarella

Keksintöjen Viikko 2.-3.10. Viitasaarella
 
Viitasaaren keksintömessut eli Keksintöjen Viikko 2015 ovat vain viiden viikon päässä ja messupaikkoja on rajoitetusti.
 Ilmoittautuminen  oheisen linkin kautta:
 
Messuohjelma
Tänäkin vuonna esillä on toinen toistaan nokkelampia keksintöjä ja luvassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja sekä keksijöille suunnattuja koulutuksia ja luentoja. Mukana maan ykkösnimiä politiikan, some- ja pelimaailman huipulta. Ohjelman täydentymistä voit seurata osoitteessa www.keksintojenviikko.fi   sekä Keksintöjen Viikon Facebook-sivuilla.  
 
Pitchausvalmennus- ja kilpailu Keksintöjen Viikolla – Onko sinun myyntipuheesi kunnossa?
Pitchaus on lyhyt tuotteen tai palvelun esittely, joka herättää kuulijan kiinnostuksen ja vakuuttaa hänet asiasta. Keksintöjen Viikon pitchausvalmennuksessa torstaina 1.10. käydään läpi, mistä komponenteista hyvä pitch koostuu ja hiotaan oma myyntipuhe iskevään ja innostavaan kuntoon. Työpajan vetäjänä toimii 12 vuotta pien- ja pk-yrittäjiä valmentanut, satoja pitchauksia nähnyt ja kymmeniä itse esittänyt yritysvalmentaja Janne Roiha Kasvun Roihu Oy:stä. Valmennus on näytteilleasettajille maksuton. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Kaikki valmennukseen osallistuvat voivat halutessaan osallistua myös perjantaina 2.10. järjestettävään pitchauskilpailuun joka tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden saada ilmaista näkyvyyttä omalle tuote- tai palveluidealle. Lisäksi tapahtuman järjestäjät palkitsevat parhaan pitchauksen!
Lisätietoja Keksintöjen Viikon kotisivuilta tai Janne Roihalta, puh. 044 034 2179 tai janne.roiha@kasvunroihu.fi .
 
Muotoiluklinikka Viitasaarella– ota hyöty irti muotoilusta!
Suomen Muotoilusäätiön asiantuntijat antavat neuvoja muotoilun hyödyntämiseen liiketoiminnassa. He kertovat case-esimerkkien kautta, miten yritys voi parantaa kilpailukykyään muotoilun avulla. Esimerkiksi, miten käyttäjälähtöinen muotoilu luo uusia mahdollisuuksia tuotekehitykseen ja yrityksen liiketoimintaan. Osallistujilla on mahdollisuus varata henkilökohtainen keskusteluaika asiantuntijoiden kanssa.
Klinikka on näytteilleasettajille maksuton. Henkilökohtaisia keskusteluaikoja ja koulutuspaikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätietoja Keksintöjen Viikon kotisivuilta tai Markku Rautiaiselta, puh. 044 711 4626 tai markku.rautiainen@witas.fi .
 
Anna Witakselle vinkki hyvästä keksinnöstä ja osallistu luxusmökkiviikonlopun arvontaan!
Jos sinulla on mielessä hyvä tuote- tai palveluidea ja uskot, että Keksintöjen Viikko tapahtuma olisi oikea foorumi sen esilletuomiseen, niin lähetä meille sähköpostia osoitteeseen keksintojenviikko@witas.fi  tai soita numeroon 044 577 6385. Kaikkien vinkin antaneiden kesken arvomme viikonlopun luxusmökissä järvenrannalla Viitasaarella.
 
Miksi lähteä mukaan Keksintöjen Viikolle ?
Näytteilleasettajapalautteen perusteella uusien asiakaskontaktien luominen ja tunnettuuden lisääminen sekä verkostoituminen ovat painavimmat syyt osallistua Keksintöjen Viikolle. Huomion arvoista on, että kiinnostavimmat tuote- ja palvelu-uutuudet ovat saaneet runsaasti julkisuutta eri medioissa tapahtuman yhteydessä ja messujen aikana on vuosien varrella solmittu merkittäviä yhteistyösopimuksia.
Lue keksijöiden ja yhteistyökumppaneidemme näkemyksiä Keksintöjen Viikosta klikkaamalla oheista linkkiä
 
Uutiset
Näytä kaikki

Keksintöjen Viikko 2.-3.10. Viitasaarella

Jäsenedut laajentuivat; neuvontapuhelin 0600-12827 päivystää


Tapahtumakalenteri

Joulukuu 2020

MaTiKeToPeLaSu
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

   

Tulevat tapahtumat kalenterissa
Menneet tapahtumat kalenterissa